Konya’da itfaiye eri, suni teneffüsle yavru kediyi hayata döndürdü

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir kaportacıda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bir itfaiye eri, dumandan etkilenen ve nefes almayan yavru kediyi suni teneffüsle yavru kediyi hayata döndürdü.

Konya’da itfaiye eri, suni teneffüsle yavru kediyi hayata döndürdü

Konya'nın Selçuklu ilçesinde Horozluhan Mahallesi Anadolu Sanayi Sitesi'nde bulunan kaportacı dükkanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

İTFAİYE ERİ SUNİ TENEFÜS YAPTI

Yanan dükkandaki yavru kedi, ekiplerce dışarı çıkarıldı. Dumandan etkilenen ve nefes almayan yavru kedi, itfaiye erinin suni teneffüs müdahalesiyle hayata döndü.

CANBULAN İLE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

İlk müdahalesi itfaiye ekiplerince yapılan yavru kedi, olay yerine gelen Konya Büyükşehir Belediyesinin hayvan ambulansı olarak hizmet veren "Canbulan" ile hayvan hastanesine götürüldü.

konyada-itfaiye-eri-suni-teneffusle-yavru-kediyi-hayata-dondurdu.jpg

O ANLAR KAMERAYA SANİYE SANİYE YANSIDI

Konya İtfaiyesi, yangında mahsur kalan yavru kedinin uygulanan suni teneffüsle hayata döndürülmesini içeren görüntüleri paylaştı. Görüntülerde, nefes almayan yavru kediye itfaiye erinin suni teneffüs uygulaması ve yüzünü su ile yıkaması yer alıyor. Müdahaleden sonra kedinin nefes almaya başladığı görülüyor.

3 OTOMOBİL HASAR GÖRDÜ

Çıkış sebebi araştırılan yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen dükkanın içindeki 3 otomobil de hasar gördü.

konyada-itfaiye-eri-suni-teneffusle-yavru-kediyi-hayata-dondurdu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.