Konya’da kaçakçılara darbe! Çok sayıda ürün ele geçirildi

Konya’da kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak tütün, akaryakıt ve tıbbi ürün ele geçirildi, 11 şüpheli gözaltına alındı.

Konya’da kaçakçılara darbe! Çok sayıda ürün ele geçirildi

Konya’nın Karatay, Selçuklu ve Ereğli ilçelerinde kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak tütün, akaryakıt ve tıbbi ürün ele geçirildi. Polis operasyon kapsamında 11 şüpheliyi gözaltına aldı.

9 BİN LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara darbe üstüne darbe vuruyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu, Karatay ve Ereğli ilçelerinde kaçakçılara yönelik yeni bir operasyon düzenledi.

konyada-kacakcilara-darbe-cok-sayida-urun-ele-gecirildi.jpg

Kaçak sigara ve tıbbi ürün üretimi-satışı yapıldığı tespit edilen 6 işyeri ve 4 evde arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 18 bin adet kaçak tıbbi ürün, 202 kilogram kıyılmış tütün, 19 bin 780 adet doldurulmuş sigara, 155 bin 600 adet sahte bandrollü makaron, 28 kilogram nargile tütünü, 282 adet elektronik sigara, 7 adet akıllı saat ve 2 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi.

konyada-kacakcilara-darbe-cok-sayida-urun-ele-gecirildi-001.jpg

Ayrıca akaryakıt kaçakçılığına yönelik yapılan saha çalışmalarında 1 araçta yapılan aramada 9 bin 155 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

konyada-kacakcilara-darbe-cok-sayida-urun-ele-gecirildi-003.jpg

İKİ AYRI OPERASYONDA 11 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri iki ayrı operasyon kapsamında 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerin tamamı adliyeye sevk edildi.

konyada-kacakcilara-darbe-cok-sayida-urun-ele-gecirildi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.