Konya’da kız kardeşine cinsel istismarda bulunan kişi tutuklandı

Konya Seydişehir’de ağabeyi tarafından cinsel istismara uğrayan E.B. (16), durumu Kur’an Kursu eğitmenine anlattı. Öğretmen durumu jandarmaya bildirdi, ağabey gözaltına alındı. Kardeşine 2 yıl boyunca istismarda bulunduğunu söyleyen şüpheli tutuklandı.

Konya’da kız kardeşine cinsel istismarda bulunan kişi tutuklandı

Konya’da mide bulandıran bir olay yaşandı. Seydişehir’de bir kişi, kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Seydişehir ilçesinde Kur'an kursuna giden E.B., bir hafta önce eğitmenine, ağabeyi V.B.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

EĞİTMEN DURUMU JANDARMAYA BİLDİRDİ

Eğitmen, durumu aileye ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine jandarma ekipleri, fabrikada çalışan V.B.'yi gözaltına aldı.

OTOMOBİLİNİ KULLANMASI KARŞILIĞINDA KIZ KARDEŞİNE 2 YIL İSTİSMARDA BULUNMUŞ

V.B., ifadesinde, "2 yıl önce araba aldım. Kız kardeşim de arabamı kullanmak istiyordu. 'Arabamı kullanmak istersen benimle ilişkiye gireceksin' dedim, o da kabul etti. 2 yıl boyunca devam etti” dediği öğrenildi.

İfadesinin ardından Seydişehir Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen V.B., 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum