Konya’da minik öğrencilerden ‘İyilik hareketi’

Konya’nın Karapınar ilçesinde ilkokul ve ortaokul öğrencileri, Ramazan ayının gelmesi nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ‘İyilik hareketi’ başlattı. Minik öğrenciler, toplanan 100 koli gıda paketini mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Konya’da minik öğrencilerden ‘İyilik hareketi’

Konya’nın Karapınar ilçesinde Sazlıpınar ilk ve ortaokul öğrencileri maddi durumu iyi olmayan insanlara yönelik “İyilik hareketi “başlattı.

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisindeki öğrenciler, aileler ve öğretmenler ihtiyaç sahiplerine el uzattı.

Rahmet ve bereket ayı 11 ayı sultanı Ramazan ayında yardımlaşma duyguları zirve yaptı. Minik öğrenciler kalplere dokunarak 100 koli gıda paketi hazırlayıp mahallelerinde dağıtım yaptı.

Okul Müdürü Engin Yün, “Mübarek Ramazan ayında paylaşmayı, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı ve bu değerlerin yeni nesillere aktarılmasını yaygınlaştırmak amacıyla Sazlıpınar İlkokulu ve Ortaokulumuzun başlatmış olduğu ‘Sazlıpınar İyilik Hareketi’ projesini her Ramazan ayında gerçekleştiriyoruz. Sazlıpınar halkının yoğun katılımıyla büyük bir yardım hareketine dönüştü. Tüm Sazlıpınar halkına, malzemelerin okulumuzda toplanması ve paketlenmesi için çabalayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.