Konya’da Nisan yağmurları devam edecek mi? Tahminler yenilendi

Konya’da Nisan ayında bereket sevinci yaşanıyor. Kış aylarında beklediği yağışı alamayan şehirde Mart ve Nisan yağışları umutları artırdı. Peki, yağmur devam edecek mi? İşte Konya’nın 5 günlük hava durumu tahmin raporu.

Konya’da Nisan yağmurları devam edecek mi? Tahminler yenilendi

Konya’nın tamamında Nisan ayı itibarıyla sağanak yağmur etkili oluyor. Yağmur, kış boyu beklediği yağışı alamayan çiftçilerin umutlarını artırmış durumda.

Üreticilerin gözü kulağı Meteorolojiden gelecek hava durumu tahminlerinde. Çünkü geçtiğimiz günlerde etkili olan don zararının atlatılması için de Nisan ve Mayıs yağışlarına ihtiyaç var.

KONYA’DA YAĞIŞ SÜRECEK Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü merakla beklenen 5 günlük hava durumu tahmin raporunu güncelledi.

Buna göre; Konya ve ilçelerinde yağışlar iki gün daha devam edecek. Salı ve Çarşamba günü şehrin tamamında sağanak yağış etkili olacak.

Diğer günler ise parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarında da önemli bir değişim yaşanmayacak.

İşte ilçe ilçe Konya hava durumu tahmin raporu:

konyada-nisan-yagmurlari-devam-edecek-mi-tahminler-yenilendi.jpegkonyada-nisan-yagmurlari-devam-edecek-mi-tahminler-yenilendi-001.jpegkonyada-nisan-yagmurlari-devam-edecek-mi-tahminler-yenilendi-002.jpegkonyada-nisan-yagmurlari-devam-edecek-mi-tahminler-yenilendi-003.jpeg

Haber Dairesi (KONYA HABER)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.