Konya’da okul ve öğrenci güvenliği görüşüldü

Konya’nı Karapınar İlçesinde öğrencilerin güven içinde eğitim alabilmesi ve ulaşım sağlamasına yönelik toplantı gerçekleştirildi. Mesleki Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda çevre ve trafik güvenliği ilişkin konular ele alındı.

Konya’da okul ve öğrenci güvenliği görüşüldü

2023-2024 eğitim öğretim yılının huzur ve güven içinde geçmesi amaçlanan toplantıda okul müdürleri ve taşımalı eğitim kapsamındaki yüklenici, şoför, özel servis şoförleri ve rehber personellerinin yükümlülükleri ile diğer hususlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, “Eğitim son derece önemlidir. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilerim. Eksikliklerimizi tespit etmek ve gereken önlemleri almak için bir araya geldik.

İnşallah, eğitim öğretim yılı kazasız belasız ve başarılı bir şekilde hep birlikte tamamlanır. Herkesin sorumluluğunu ve görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum.” dedi.

Toplantıda trafik güvenliğine yönelik alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi, denetimlerin yapılması, okul servis araçlarının çalışmaları ve karşılaşılabilecek sorunların çözümüne yönelik kararlar ele alındı.

Karapınar Mesleki Eğitim Merkezinde yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İçalan, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Lütfi Elitok, İlçe Jandarma Trafik Komutanı Yıldırım Öztürak ve Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Kamil Eke katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.