Son Dakika: Konya’da polise ateş açarak kaçanlar kilolarca eroinle yakalandı

Konya’da devriye görevini sürdüren polis ekipleri, bir araca dur ikazında bulundu. İkaza uymayan sürücü ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Polislere ateş açan şüphelilere, ekipler de karşılık verdi. Yakalanan zanlılardan 9 kilo eroin çıktı.

Son Dakika: Konya’da polise ateş açarak kaçanlar kilolarca eroinle yakalandı

Konya’da şüphelilerin içinde bulunduğu hafif ticari araçtan polislere ateş açıldı. Polislerin de karşılık vermesi sonucu kaza yaparak durdurulan araçtan kilolarca uyuşturucu çıktı.

Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde devriye görevini sürdüren polis ekipleri, şüphe üzerine bir hafif ticari araca dur ikazında bulundu.

Araçtaki şüpheliler, ikaza uymayarak kaçmaya başladı. Narkotik ekipleri ile şüpheliler arasında yaşanan kovalamacada şüpheliler, polise ateş açtı.

TERS YÖNDEN İLERLEDİLER

Hem kendi hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atan şüpheliler, Aslım Caddesi'nden Sedirler kavşağına kadar ters yönde ilerledi.

konyada-polise-ates-acarak-kacanlar-kilolarca-eroinle-yakalandi.jpg

POLİSE ATEŞ AÇTILAR

Kovalamaca sırasında şüpheliler, polise ateş açtı. Ekip aracına çok sayıda mermi isabet etmesi üzerine ekipler de ateş açarak şüphelilere karşılık verdi.

konyada-polise-ates-acarak-kacanlar-kilolarca-eroinle-yakalandi-006.jpg

1 KİŞİ YARALANDI

Kaza yaparak durdurulan araçtaki 42 suç kaydı bulunan Celal D. (19), 31 suç kaydı bulunan Rıdvan K. (22), 20 suç kaydı bulunan Hatice T. (23) ve 6 suç kaydı bulunan Aleyna Çetin (21) yakalanarak gözaltına alındı.

konyada-polise-ates-acarak-kacanlar-kilolarca-eroinle-yakalandi-007.jpg

Şüphelilerden Hatice T.’nin çıkan çatışmada yaralandığı belirlendi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı hastaneye kaldırıldı.

konyada-polise-ates-acarak-kacanlar-kilolarca-eroinle-yakalandi-001.jpg

ARAÇTAN 9 KİLO EROİN MADDESİ ÇIKTI

Ekiplerce araçta yapılan detaylı aramada 18 parça halinde 9 kilogram eroin maddesi 1 adet tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından Celal D, Rıdvan K, Aleyna Ç. adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Celal D. ve Rıdvan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi, Aleyna Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer şüpheli Hatice T’nin ise hastaneden taburcu olmasının ardından işlemlerine başlanacağı belirtildi.

konyada-polise-ates-acarak-kacanlar-kilolarca-eroinle-yakalandi-005.jpg

AİLENİN TAMAMI ZEHİR TACİRİ ÇIKTI

Öte yandan narkotik polisinin bir hafta önce yaptığı operasyonda zehir taciri Celal D’nin ailesinin evi ve aracında 1 kilo 250 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Annesi Emine D., dayısı Volkan D., yengesi Songül D, kuzeni Muhammed D. ve ablaları Türkan D ile Sultan Ü. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

konyada-polise-ates-acarak-kacanlar-kilolarca-eroinle-yakalandi-008.jpg

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.