Konya’da polisi peşinden koşturan şüpheli tanıdık çıktı

Konya’da dur ihtarına uymayıp otomobille kaçan bir kişi yakalanacağını anlayınca aracı bırakıp yaya olarak kaçmak istedi. Kısa sürede yakalanan şüphelinin dosyası kabarık çıktı. Polis üşümesin diye zanlıya mont giydirdi.

Konya’da polisi peşinden koşturan şüpheli tanıdık çıktı

Geceyi hareketlendiren olay, 22.30 sıralarında Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Ulaşbaba Caddesi üzerinde yaşandı.

Cadde üzerinde devriye gezen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus Timleri ekipleri şüphe üzerine 42 AIF 093 plakalı araca dur ihtarında bulundu. İkazlara uymayarak kaçan otomobil sürücüsü yakalanmamak için aracı bırakıp yaya kaçmaya çalıştı.

Sokak aralarında bir süre izini kaybettirmeye çalışan şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı, aracında polis ekipleri tarafından arama yapıldı.

konyada-polisi-pesinden-kosturan-supheli-tanidik-cikti.jpeg

SOĞUKTAN YİNE POLİS KORUDU

Alkol kontrolünden geçirilen sürücünün Genel Bilgi Tespiti (GBT) sistemi üzerinden yapılan kontrolde sürücü B.Y.’nin hakkında arama ve yakalama kararı olduğu belirlendi. Üşüyen sürücüye bir polis memuru tarafından mont giydirildi.

konyada-polisi-pesinden-kosturan-supheli-tanidik-cikti.jpg

“POLİSE 3 KERE TABANCA KAPTIRDIM BEN”

Polis memurunun “Kaçarken bir şey attın mı?” sorusuna sürücü B.Y., “Yok bir şey atmadım tabancam yok ki daha önceden polise 3 kere tabanca kaptırdım ben” dedi. Gözaltına alınan B.Y, adli işlemler için emniyete götürüldü.

konyada-polisi-pesinden-kosturan-supheli-tanidik-cikti-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum