Konya’da silahlı kavga! 6 kişi gözaltına alındı

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir kişinin silahla yaralanması olayıyla ilgili soruşturma yürüten polis, düzenlediği baskınlarda 6 kişiyi gözaltına aldı. Evlerinde yapılan aramalarda silah ve uyuşturucu çıktı.

Konya’da silahlı kavga! 6 kişi gözaltına alındı

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; 3 gün önce silahla yaralanan bir kişi, Ereğli Devlet Hastanesine getirildi ve burada tedavi altına alındı.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Narkotik Büro Amirliği ekipleri, olayın Mimar Sinan Mahallesinde uyuşturucu ile bağları olan kişilerin kız meselesinden çıktığını belirledi.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, şüpheli T.B. ile olaya karıştığı belirlenen 5 kişiyi düzenlediği operasyonla yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda; 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1,04 gr metamfetamin maddesi, 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı, 1 adet hassas terazi, 7 adet sentetik ecza hap maddesi, 3.22 gr esrar maddesi, 6 kök hint keneviri bitkisi, 13 adet tabanca fişeği ve 3 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

konyada-silahli-kavga-6-kisi-gozaltina-alindi.jpeg

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan T.B. nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.