Konya’da toplam 45 yıl hapis cezası ile aranan iki şüpheli yakalandı

Konya’da polis ekipleri, hırsızlık ve dolandırıcılık suçundan toplam 45 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şüpheliyi yakaladı. İşlemlerin ardından şüpheliler cezaevine gönderildi.

Konya’da toplam 45 yıl hapis cezası ile aranan iki şüpheli yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, “Resmi Belgede Sahtecilik, Çekle İlgili Karşılıksızdır İşlemi Yapılmasına Sebebiyet Verme, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından toplamda 6 ayrı aranma kaydı ve 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüphelinin izine ulaştı.

Yapılan çalışmalar kapsamında tespit edilen adrese operasyon düzenleyen ekipler, Ali Haydar A.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

54 SUÇ DOSYASI OLAN SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri de “Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Tehdit, Yaralama” gibi birçok suçtan 54 suç kaydı olan ve 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Beytullah G.’nin bir evre saklandığını belirledi. Meram ilçesindeki adrese giren ekipler, kısa süreli kovalamacanın ardından şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Toplamda 45 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.