Konya’da torbacılara operasyon: 13 gözaltı

Konya’da gençleri zehirleyen “torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yeni bir operasyon düzenlendi. Selçuklu ve Karatay’da yapılan baskınlarda 26 bin 900 uyuşturucu hap, 260 gram eroin ele geçirildi, 13 kişi gözaltına alındı.

Konya’da torbacılara operasyon: 13 gözaltı

Konya’da polis ekipleri, gençleri zehirleyen uyuşturucu satıcılarına darbe üstüne darbe vuruyor. Karatay ve Selçuklu’da düzenlenen operasyonda binlerce hap, bir miktar eroin ele geçirildi, 13 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirleyen uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapan torbacılara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

2 İLÇEDE OPERASYON DÜZENLENDİ

Ekipler, bu kapsamda Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi ve Hacıibalı Mahallesi ile Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi ve Beyhekim Mahallesinde operasyon düzenledi.

konyada-torbacilara-operasyon-13-gozalti.jpg

BİNLERCE HAP ELE GEÇİRİLDİ

2 ev ve 4 araçta yapılan aramada 26 bin 900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin ve bir miktar uyuşturucu üretiminde kullanılan ham madde ele geçirildi.

konyada-torbacilara-operasyon-13-gozalti-001.jpg

13 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, operasyon kapsamında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Nakletmek ve Kullanmak” suçlarından 13 şüpheliyi gözaltına aldı.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerin ardından şüphelilerin tamamı adliyeye sevk edildi.

“MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Zehir tacirleriyle yapılan kararlı mücadelenin sokaklar temizlenene kadar aralıksız sürecek” denildi.

konyada-torbacilara-operasyon-13-gozalti-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.