Konya’da uyuşturucu operasyonu! Karı-koca yakalandı

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda evlerinde uyuşturucu yetiştiren karı-koca gözaltına alındı. Aramada ise 630 gram esrar, 62 kök kenevir, 3 gram kenevir tohumu, 2 av tüfeği ele geçirildi.

Konya’da uyuşturucu operasyonu! Karı-koca yakalandı

Konya Kadınhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalarına devam ediyor.

EVDE UYUŞTURUCU YETİŞTİREN ÇİFT GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri, ilçedeki bir evde uyuşturucu yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Gerekli delillerin toplanmasının ardından Konya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kadınhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kadınhanı Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatları ile eve operasyon düzenledi. Kolukısa mahallesinde bir eve yapılan baskında İ.Ç ve eşi V.Ç gözaltına alındı.

UYUŞTURUCU BULUNDU

Evde yapılan aramada 630 gram kubar esrar maddesi, 62 kök kenevir bitkisi, 3 gram kenevir tohumu, 2 adet av tüfeği ele geçirildi.

konyada-uyusturucu-operasyonu-kari-koca-yakalandi.jpg

TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edileceği vurgulandı.

konyada-uyusturucu-operasyonu-kari-koca-yakalandi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.