Konya’da uyuşturucu zanlılarına 1 saatlik nefes kesen kovalamaca

Konya’nın Karatay ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan bir otomobil kaçmaya başladı. Polis 3 kişinin içerisinde bulunduğu otomobilin peşine düştü. Yaklaşık 1 saat süren kovalamaca nefes kesti. Yaya olarak kaçmaya çalışan 3 şüpheli, kıskıvrak yakalandı.

Konya’da uyuşturucu zanlılarına 1 saatlik nefes kesen kovalamaca

Konya’da yaklaşık 1 saat süren nefes kesen kovalamaca aynı sonla bitti, 3 şüpheli polis ekiplerince kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

DUR İKAZINA UYMADI

Konya’nın Karatay ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kente uyuşturucu getireceği bilgisini üzerine bir otomobili takibe aldı. Polis ekipleri, 45 AEH 392 plakalı otomobili Tatlıcak Mahallesi Okyar Caddesi üzerinde gördü. Ekipler dur ikazında bulundu ancak sürücü ikazlara aldırmayıp kaçmaya başladı.

YAKALAŞIK 1 SAAT SÜRDÜ

Sürücü kaçtı, polis kovaladı. Tüm ekipler bölgeye yönlendirildi. Şüpheli araç Konya Organize Sanayi Bölgesine girdi, ekipler orayı abluka altına aldı. 1 saatlik kovalamacanın ardından şüpheliler aracı bırakıp yaya olarak kaçmak istedi.

konyada-uyusturucu-zanlilarina-1-saatlik-nefes-kesen-kovalamaca-001.jpg

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Otomobil içerisinde ve çevrede araştırma yapan ekipler, eşkalleri belirlenen şüphelileri bu kez yaya olarak aramaya başladı. Araştırmalar sonucunda 2 şüpheli yakalandı. Diğer şüpheli polisi görünce koşarak kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Kıskıvrak yakalanan 3 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

konyada-uyusturucu-zanlilarina-1-saatlik-nefes-kesen-kovalamaca-002.jpg

"BEN SANA NE YAPABİLİRİM"

Şüpheliler İbrahim E., Onurhan U. ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerden İbrahim E.'nin “Abi seni nasıl zarara sokayım? Ben sana ne yapabilirim, abi öldüm” diye kendini savunması dikkat çekti. Öte yandan, şüphelilerin bırakıp kaçtığı araç incelenmek üzere emniyet otoparkına götürüldü.

Nefes kesen kovalamacanın ardından şüphelilerin yakalanış anı kameraya saniye saniye yansıdı.

konyada-uyusturucu-zanlilarina-1-saatlik-nefes-kesen-kovalamaca.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.