Konya’da uyuşturucunun bulunduğu yer herkesi hayrete düşürdü

Konya’da Narkotik polisi, şüphe üzerine durdurdukları bir kişinin üzerinde ve eşyalarında arama yaptı. Ekipler, meyve suyu kutusunun içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirdi. Ayrıca, kentte son bir haftada yapılan operasyonlarda 41 kişi tutuklandı.

Konya’da uyuşturucunun bulunduğu yer herkesi hayrete düşürdü

Konya’da zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik operasyonlar sürüyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada yaptığı operasyonlarla büyük miktarda uyuşturucu ele geçirdi. Operasyon kapsamında 41 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ONLARCA ADRESE BASKIN YAPLIDI

Ekipler aralarında il dışından gelenlerin de olduğu onlarca şüphelinin ikamet ve iş yerlerini tespit etti, ardından operasyon için düğmeye bastı.

YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCU BULUNDU

Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonlarda 937 gram bonzai yapımında kullanılan sentetik kannabinoid maddesi ele geçirdi. Ham maddeden 140 kilogramdan fazla bonzai elde edilebileceği anlaşıldı.

konyada-uyusturucunun-bulundugu-yer-herkesi-hayrete-dusurdu.jpg

Ayrıca ekipler, operasyonlar kapsamında 30 bin adet uyuşturucu hap, 2 kilo 500 gram bonzai, 500 gram esrar, 250 gram metamfetamin, 94 kök kenevir bitkisi, 50 gram eroin ve bir miktar skunk maddesi ile kokain maddesi buldu.

Şüphelilerin üzerinden 6 adet tabanca, 3 adet tüfek ve bunlara ait fişekler ile birlikte 7 adet hassas teraziye de el konuldu.

konyada-uyusturucunun-bulundugu-yer-herkesi-hayrete-dusurdu-001.jpg

MEYVE SUYU KUTUSUNA GİZLEMİŞ

Uyuşturucu tacirleri polise yakalanmamak için her gün yeni bir yöntem geliştiriyor ancak bu yöntemler polisin dikkatinden kaçmıyor. İl dışından Konya’ya geldiği tespit edilen bir şüphelinin üzerinde ve eşyalarında arama yapıldı. Meyve suyu kutusunun içerisine uyuşturucu sakladığı ortaya çıktı.

41 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınan 41 şüpheli, Uyuşturucu Kullanmak ve Uyuşturucu İmal ve Ticareti suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.