Konya’dan Gazze’ye uzanan yardım eli

TDV Konya Şubesi Kadın Kolları ve ADRM tefsir ve hadis öğrencileri, Gazze'deki insani krizlere karşı dayanışma göstermek adına önemli bir adım attı. İhtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen yardım kapsamında ekmek dağıtıldı.

Konya’dan Gazze’ye uzanan yardım eli

TDV (Türkiye Diyanet Vakfı) Konya Şubesi Kadın Kolları ve ADRM öğrencileri, Gazze'deki insani krizlere karşı birlikte hareket ederek önemli bir yardım faaliyetine imza attı.

İsrail'in abluka altında tuttuğu bölgede yaşanan zorluklara dikkat çekmek ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, Gazze'deki insanların yüzlerine bir nebze de olsa umut ışığı taşıdı.

konyadan-gazzeye-uzanan-yardim-eli.jpg

Konya'dan Gazze'ye uzanan bu dayanışma köprüsü, TDV Konya Şubesi Kadın Kolları'nın organize ettiği ekmek dağıtımıyla somut bir şekilde ifadesini buldu. ADRM öğrencileri de katkıda bulunarak insani yardımın önemini vurguladılar.

konyadan-gazzeye-uzanan-yardim-eli-001.jpg

Gazze'de gerçekleştirilen ekmek dağıtımı etkinliğine katılan TDV Konya Şubesi Kadın Kolları üyeleri ve ADRM öğrencileri, bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmanın sevincini yaşadılar.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.