Konyalı baba tarafından öldürülen anne ve iki çocuğu toprağa verildi

Bursa’da Konyalı Samet Özdemir (34), evde eşi Zeynep Özdemir (28) ve oğulları Metehan (9) ile Batuhan Özdemir (4) öldürüp canına kıymıştı. Anne ve iki çocuğunun cenazeleri gözyaşlarıyla toprağa verildi. Baba Özdemir ise Konya’ya gönderildi.

Konyalı baba tarafından öldürülen anne ve iki çocuğu toprağa verildi

Bursa Haber: Olay, Mustafakemalpaşa ilçesi Yalıntaş Mahallesi 125'inci Sokak'ta yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; hayvancılıkla uğraşan Samet Özdemir ile bir tekstil fabrikasında çalışan Zeynep Özdemir çiftinin evine gelen yakınları, kapıyı çaldı ancak açan olmadı.

KAPIYI KIRIP EVE GİRDİLER

Durumdan şüphelenip, kapıyı kırarak içeri giren yakınları, Özdemir çifti ve oğulları Metehan ile Batuhan'ı yerde kanlar içinde buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, aile bireylerinin öldüğünü belirledi. İncelemede, Samet Özdemir'in tabanca ile eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra yaşamına son verdiği tespit edildi.

konyali-baba-tarafindan-oldurulen-anne-ve-iki-cocugu-topraga-verildi.jpg

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

11 yıllık evli olan çift arasında şiddetli geçimsizlik olduğu, Zeynep Özdemir'in bir süre önce evi terk edip, eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı belirtildi. Bu süre zarfında babaevinde kalan Zeynep Özdemir'in 2 gün önce eve döndüğü aktarıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Zeynep Özdemir'in cumartesi sabahı mesaiye gitmeyince iş arkadaşlarının annesi Nagehan Karaman'a ulaştığı belirtildi. Karaman'ın eve gittiği, diğer yakınlarıyla kapısını kırıp girdikleri evde, kızı, damadı ve torunlarının cansız bedenleri ile karşılaştığı ortaya çıktı.

konyali-baba-tarafindan-oldurulen-anne-ve-iki-cocugu-topraga-verildi-003.jpg

ANNE VE İKİ ÇOCUĞU TOPRAĞA VERİLDİ

​Cenazeler, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Samet Özdemir'in cenazesi, memleketi Konya'ya gönderilirken, Zeynep Özdemir ve 2 oğlu için Mustafakemalpaşa ilçesinde cenaze namazı kılındı. Namaz sonrası cenazeler, Yalıntaş Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

konyali-baba-tarafindan-oldurulen-anne-ve-iki-cocugu-topraga-verildi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.