Konyalı hayırseverler Senegal'in başkenti Dakar'da öğrencilere iftar verdi

Konya İl Müftülüğü, Senegal'in başkenti Dakar'da manevi bir buluşmaya imza attı. Dakar'ın Jaxay Bölgesi'nde eğitim gören 110 öğrenciye iftar yemeği verildi. Ramazan ayındaki bu anlamlı etkinlik, Konyalı hayırseverlerin destekleriyle gerçekleşti.

Konyalı hayırseverler Senegal'in başkenti Dakar'da öğrencilere iftar verdi

Senegal'in başkenti Dakar'da manevi bir buluşma gerçekleşti. Konya İl Müftülüğü, Dakar'ın Jaxay Bölgesi'ndeki Hz. Ayşe Kur'an-ı Kerim Hafızlık Merkezi'nde eğitim gören 110 öğrenciye, özel bir iftar yemeği düzenledi. Bu anlamlı etkinlik, Konyalı hayırseverlerin destekleriyle gerçekleşti.

Hz. Ayşe Kur'an-ı Kerim Hafızlık Merkezi'nde düzenlenen iftar öncesinde, hayır sahipleri için dualar edilerek Kur'an-ı Kerim okundu.

konyali-hayirseverler-senegalin-baskenti-dakarda-ogrencilere-iftar-verdi-001.jpg

Ardından, öğrenciler ve davetliler, bereketli bir sofrada buluştu. Konya İl Müftülüğünün inisiyatifiyle gerçekleşen bu etkinlik, manevi bir atmosferde geçti.

konyali-hayirseverler-senegalin-baskenti-dakarda-ogrencilere-iftar-verdi.jpg

Konya İl Müftülüğü'nün Dakar'daki bu özel iftarı, öğrencilere ve topluma manevi bir destek sağladı. Hz. Ayşe Kur'an-ı Kerim Hafızlık Merkezi'nde bir araya gelen öğrenciler, birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi.

konyali-hayirseverler-senegalin-baskenti-dakarda-ogrencilere-iftar-verdi-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.