Konyalı Mavi Marmara Gazisi hayatını kaybetti

Mavi Marmara’nın Konyalı gazilerinden Bayram Bayram 75 yaşında vefat etti. Bayram’ın cenazesi bugün dualarla toprağa verildi. Bayram ile aynı gemide bulunan Mustafa Tatlısu, “Onu asla unutmayacağız” dedi.

Konyalı Mavi Marmara Gazisi hayatını kaybetti

Katil İsrail askerlerinin insani yardım gemisi Mavi Marmara’ya yaptığı saldırının üzerinden yaklaşık 14 yıl geçti. 10 aktivistin şehit olduğu saldırıda yaralanan 60 aktivistten biri de Konyalı Bayram Bayram’dı.

75 yaşındaki Bayram, dün vefat etti. Ailesi ve yakınlarının yanı sıra sevenlerini de üzen Bayram, bugün öğle namazı sonrası kılınan namazın ardından Musalla Mezarlığında toprağa verildi.

Sevenleri, Bayram Bayram’ı dualarla son yolculuğa uğurladı.

konyali-mavi-marmara-gazisi-bayram-bayram-hayatini-kaybetti.jpg

“ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Mavi Marmara Gazilerinden Mustafa Tatlısu, Bayram Bayram'ın vefatın nedeniyle bir açıklama yaptı.

Tatlısu; açıklamasında şunları kaydetti:

"Mavi Marmara gazimiz Bayram Bayram ağabeyimizin vefatı hepimizi derinden üzdü. Onu her zaman mücahit ve mücadeleci kimliğiyle hatırlayacak, asla unutmayacağız. Ne zaman bir mazlumdan ses yükselse orada Bayram ağabeyimizi bulabilirsiniz. Mavi Marmara’da da mücahit, kardeşlerine koşan, kardeşlerinin derdiyle dertlenen bir Bayram Bayram ağabeyimiz vardı. Alçak Yahudi’nin engeliyle kardeşlerimizle kucaklaşma gerçekleşmemiş olsa da biz biliyoruz ki onlar manen kucaklaştılar. Rabbim mücahit ağabeyimize rahmet etsin, yakınlarına ve Mavi Marmara dostlarına sabırlar diliyorum.”

konyali-mavi-marmara-gazisi-bayram-bayram-hayatini-kaybetti-001.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.