Konya’nın simge ismi İhsan Atasağun vefat etti

Gazeteci Kemal Soylu, Konya’nın simge ismi Deccal lakaplı İhsan Atasağun’un hayatını kaybettiğini duyurdu. Atasağun'un cenazesi, yarın (16 Ağustos Çarşamba) ikindi namazı sonrası Üçler Mezarlığında toprağa verilecek. (DECCAL İHSAN ATASAĞUN KİMDİR?)

Konya’nın simge ismi İhsan Atasağun vefat etti

Tüm Konya’nın yakından isim; İhsan Atasağun 88 yaşında hayatını kaybetti.

Vefat haberini gazeteci Kemal Soylu, sosyal medya hesabından duyurdu. Soylu, “Konya bir değerini ve yiğit bir insanını kaybetti. Garip guraba, fakir fukara babası Konya’nın simge ismi Deccal lakabı ile bilinen İhsan Atasağun 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun İhsan amca. Nur içerisinde yat.” ifadelerini kullandı.

konyanin-simge-ismi-ihsan-atasagun-vefat-etti.jpg

İhsan Atasağun'un cenazesinin, yarın (16 Ağustos Çarşamba) ikindi namazı sonrası Üçler Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

"DECCAL İHSAN" İHSAN ATASAĞUN KİMDİR?

İhsan Atasağun 1935 yılında Konya’da doğdu. Atasağun gariban dostu ve yardımsever kimliğiyle tanınıyordu. Deccal lakabıyla tanınan İhsan Atasağun, ya da lakabıyla Deccal İhsan Konya’da yaşayan son kabadayı olarak biliniyordu. İhsan Atasağun 15 Ağustos 2023 tarihinde 88 yaşındayken vefat etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum