Konya’nın yaz özlemi bitiyor! 31 derece görülecek

Konya’ya yaz geliyor. Meteoroloji, Konya merkez ve ilçelerinin hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Buna göre; önümüzdeki 5 gün bölgenin neredeyse tamamında yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar 10 derece birden artacak, merkezde 31 derece görülecek.

Konya’nın yaz özlemi bitiyor! 31 derece görülecek

Bu sene kışı kurak geçiren, beklediği yağışlara da bahar aylarında kavuşan Konya’nın yaz özlemi bitiyor. Önümüzdeki hafta sıcaklıklar 10 derece birden artacak, termometreler 31 dereceye kadar çıkacak.

KONYA HAVA DURUMU TAHMİNİ GÜNCELLENDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu tahmin raporunu güncelledi.

Buna göre; bölgede etkili olan sağanak yağışlar yarından itibaren şehri terk ediyor. Cumartesi günü Altınekin, Cihanbeyli, Emirgazi, Ereğli, Halkapınar ve Karapınar dışındaki ilçelerde yağış beklenmiyor.

14 Mayıs Pazar günü itibarıyla yağışlı hava kütlesi şehri tamamen terk ediyor, sıcaklıklar da artışa geçiyor. Parçalı ve az bulutlu bir havanın görüleceği kentte sıcaklık değeri merkezde 31 dereceye kadar yükselecek.

İşte Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu tahmin raporu:

konyanin-yaz-ozlemi-bitiyor-31-derece-gorulecek.jpegkonyanin-yaz-ozlemi-bitiyor-31-derece-gorulecek-001.jpegkonyanin-yaz-ozlemi-bitiyor-31-derece-gorulecek-002.jpegkonyanin-yaz-ozlemi-bitiyor-31-derece-gorulecek-003.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.