Konyaspor yönetiminden Vali Özkan ve Başkan Altay’a ziyaret

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yeni yönetim kurulu üyeleri Vali Vahdettin Özkan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamlarında ziyaret etti.

Konyaspor yönetiminden Vali Özkan ve Başkan Altay’a ziyaret

Konyaspor'un 5 Haziran’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda göreve seçilen Fatih Özgökçen başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, günün ilk ziyaretinde Konya Valisi Vahdettin Özkan ile bir araya geldi.

Ziyarette Konyaspor’un mevcut durumu hakkında Vali Özkan’ı bilgilendiren Başkan Fatih Özgökçen, samimi bir havada gerçekleşen sohbetin ardından kulübün hediyelerini takdim etti. 

konyaspor-yonetiminden-vali-ozkan-ve-baskan-altaya-ziyaret1.jpg

Vali Vahdettin Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetim kurulu ile Başkan Fatih Özgökçen’e başarı dileğinde bulundu. 

konyaspor-yonetiminden-vali-ozkan-ve-baskan-altaya-ziyaret3.jpg

Konyaspor Yönetimi vilayet ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi. Konyaspor’un bugünü ve yarınının konuşulduğu ziyarettin ardından Başkan Fatih Özgökçen, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Uğur İbrahim Altay’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı formayı hediye etti.

konyaspor-yonetiminden-vali-ozkan-ve-baskan-altaya-ziyaret4.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay yeni sezon formalarını merakla beklediklerini ve çıkar çıkmaz formaları temin edeceklerini söyledi.  Altay ayrıca başkanımız ve yönetim kurulumuza başarı dileklerinde bulundu.

konyaspor-yonetiminden-vali-ozkan-ve-baskan-altaya-ziyaret2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.