Konya’ya Nisan sonunda kar sürprizi

Konya’nın hava durumu tahmin raporu güncellendi. Meteorolojinin son verilerine göre; Konya’da önümüzdeki 6 gün boyunca aralıklarla kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Cumartesi günü ise bazı ilçelerde kar yağışı var. Sıcaklıklar da düşecek.

Konya’ya Nisan sonunda kar sürprizi

Bu kış beklediği yağışları alamayan, ancak son 3 aydır etkili olan yağmur yağışlarıyla yüzlerin güldüğü Konya’da Nisan ayı da bereketli geçiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya’nın 5 günlük ve haftalık hava durumu tahminlerini yayımladı.

KONYA HAVA DURUMU

Güncellenen son verilere göre; Konya ve ilçelerinin tamamı 25 Nisan Salı günü gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altında olacak.

Emirgazi, Ereğli, Halkapınar ve Karapınar ilçeleri dışındaki tüm bölgede 26 Nisan Çarşamba günü de yağışlar etkisini sürdürecek. 4 ilçede hava çok bulutlu olacak.

27 Nisan Perşembe günü etkisini artıracak olan yağışlar, bölgenin tamamında kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış olarak görülecek.

KONYA'DA CUMARTESİ GÜNÜ KAR BEKLENİYOR

Cuma ve Cumartesi günleri de şehir genelinde etkili olması beklenen yağışlar, 29 Nisan Cumartesi günü Altınekin, Derbent, Doğanhisar, Hadim, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent ve Yunak’a karla karışık yağmur olarak düşecek.

Haftalık hava durumu tahminlerine göre, yağışlar Pazar günü de devam edecek.

HAVA SOĞUYACAK

Hava sıcaklıklarında da hissedilir derecede düşüş yaşanacak. Pazar günü bazı ilçelerde sıcaklıklar sıfırın altında 2 dereceye kadar düşecek.

Konya ve ilçelerinin 5 günlük ve haftalık hava durumu tahmin raporu şöyle:

konyaya-nisan-sonunda-kar-surprizi.jpegkonyaya-nisan-sonunda-kar-surprizi-001.jpegkonyaya-nisan-sonunda-kar-surprizi-002.jpegkonyaya-nisan-sonunda-kar-surprizi-003.jpegkonyaya-nisan-sonunda-kar-surprizi-004.jpeg

konyaya-nisan-sonunda-kar-surprizi-005.jpeg

Konya Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.