Konya’ya yeni yağış müjdesi, haftalık tahminlerde geldi

Bu kış yağışa hasret kalan Konya’ya, Meteorolojinin yeni müjdesi haftalık tahminlerde geldi. Yarın bazı ilçelerde hafif yağmur beklenirken, Pazar ve Pazartesi günleri şehirde sağanak yağış görülebilir. İşte güncel Konya hava durumu.

Konya’ya yeni yağış müjdesi, haftalık tahminlerde geldi

Geçtiğimiz gün yılın ilk kuraklık haritasını yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son yılların en kurak kışını yaşayan illeri harita üzerinde paylaştı ve Türkiye’nin tahıl ambarı Konya’yı olağanüstü kuraklık tehlikesi altındaki iller arasında gösterdi.

Kara listedeki Konya’da üreticiler başta olmak üzere tüm vatandaşların gözü kulağı hava durumu tahminlerinde.

6 Mart’da bir çok ilçede, 7 Mart’ta da sadece Seydişehir ve Bozkır bölgesinde görülen yağışlar sonrası Meteoroloji haftalık ve 5 günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı.

Buna göre; Konya’da yarın merkez dahil bazı ilçelerde hafif yağmur yağışı görülecek. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü parçalı çok bulutlu bir havanın hakim olacağı Konya’da Pazar günü Akşehir, Çeltik, Kulu, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerinde sağanak yağış bekleniyor.

13 Mart Pazartesi ve 14 Mart Salı günleri ise bölgenin tamamında sağanak yağış etkili olabilir.

İşte, Konya ve ilçelerine dair son hava durumu tahminleri:

konyaya-yeni-yagis-mujdesi-haftalik-tahminlerde-geldi.jpgkonyaya-yeni-yagis-mujdesi-haftalik-tahminlerde-geldi-001.jpgkonyaya-yeni-yagis-mujdesi-haftalik-tahminlerde-geldi-002.jpgkonyaya-yeni-yagis-mujdesi-haftalik-tahminlerde-geldi-003.jpg

konyaya-yeni-yagis-mujdesi-haftalik-tahminlerde-geldi.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.