Meram Emniyeti’nin yeni Müdürü Barış Şengül, Haber Dairesi ekibini kabul etti

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan son düzenlemeyle Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Barış Şengül getirildi. Şengül, hayata geçirecekleri yeni çalışmaları, Haber Dairesi ekibine anlattı.

Meram Emniyeti’nin yeni Müdürü Barış Şengül, Haber Dairesi ekibini kabul etti

Konya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan yeni düzenlemeler sonrası, Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine, Barış Şengül atandı.

Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık ve Haber Dairesi Dijital Medya Başkanı Mustafa Kara, Şengül’ü makamında ziyaret etti, çalışmalarında başarı diledi. Akbıyık ve Kara, ziyarette Haber Dairesi hakkında da bilgi verdi.

Daha önce Çumra ilçesinde görev yaptığını, kısa süre önce de Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildiğini belirten Barış Şengül, Konya’nın bir huzur kenti olduğunu vurguladı.

Bu huzurun korunması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması noktasında günün her saati görev başında olduklarını belirten Şengül, bu amaçla bazı yeni çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Meram gibi geniş bir coğrafyada halkın en kısa sürede polise ulaşmasını sağlamak adına yürüttükleri bu çalışmaların alt yapısını hazırladıklarını dile getiren Şengül, polis merkezlerindeki yoğunluğun önüne geçmek ve vatandaşın en kısa sürede işlemlerini tamamlamasını sağlamak adına da düzenleme planladıklarını kaydetti.

Meram İlçe Emniyet Müdürü Barış Şengül, ziyaretlerinden dolayı Haber Dairesi yöneticilerine teşekkür etti.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.