Mustafa Kalaycı: 2023 Lider ülke Türkiye hedefine hep beraber yürüyeceğiz

MHP, “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarına” Konya’da başladı. Heyet, Halkapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya geldi. Kalaycı, “2023 Lider ülke Türkiye hedefine hep beraber yürüyeceğiz” dedi.

Mustafa Kalaycı: 2023 Lider ülke Türkiye hedefine hep beraber yürüyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülke genelinde düzenlediği, “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma ToplantılarıKonya’da da başladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MYK Üyeleri Güzide Çipan ve Doç. Dr. Özer Karakayacı, MHP Konya İl Yöneticilerinin de aralarında bulunduğu heyet, Halkapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya geldi.

Heyet, Cuma namazını Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal’ı ziyaret etti. Ardından MHP Halkapınar ilçe binasında muhtarlarla buluşan heyet, toplantı gerçekleştirerek ilçedeki sorunlar dinledi.

2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE HEDEFİNE HEP BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Halkapınar programını değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Temalı Konya toplantılarımızın ilkini Halkapınar ilçemizde başlattık. İnşallah Haziran ayı boyunca tüm ilçelerimizi gezerek vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle 2023 Lider ülke Türkiye hedefine hep beraber yürüyeceğiz. Görüldüğü gibi vatandaşın MHP’ye teveccühü ve güveni var. Bizde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selamını getirdik onlara sorunlarını dinledik. Zillet cephesinin 6+1 siyasi kreasyonunun kripto niyet ve hesaplarını hemşerilerimize anlattık, anlatmaya da devam edeceğiz.” Dedi

HEYET ARDINDAN EREĞLİ’YE GEÇTİ

Ereğli de Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret eden heyet, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluştu. Düzenlenen toplantıda konuşan MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, heyete teşekkür etti. Katılımcıların sorularının da cevaplandığı toplantı MHP’ye yeni katılan üyelere rozetlerinin takılmasıyla son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.