Ramazan Danış Çumra hedeflerini anlattı, destek için teşekkür etti

AK Parti Çumra Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Danış, birlik ve beraberlik içinde ilçeyi geliştirmek amacıyla yola çıktıklarını söyledi. Danış, süreçte desteklerini esirgemeyen tüm Çumra halkına teşekkür etti.

Ramazan Danış Çumra hedeflerini anlattı, destek için teşekkür etti

AK Parti’den Çumra Belediye Başkan Aday Adayı olan Ramazan Danış, temayül sonrası da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Gençler, esnaflar ve çiftçiler başta olmak üzere Çumra halkıyla görüşüp hedeflerini anlatan Danış, “Çumra'mıza birlik ve beraberlik içinde hizmetkar olacağız. Milletin gücünün üstünde bir güç tanımıyorum. Bir olacağız, beraber olacağız, birlikte Çumra olacağız. Biz Çumra için yola çıktık.” dedi.

Ramazan Danış, Çumra’yı geliştirmek için projelerinin hazır olduğunu sözlerine ekledi.

ramazan-danis-cumra-icin-hedeflerini-anlatti-destek-icin-tesekkur-etti-001.jpg

RAMAZAN DANIŞ KİMDİR?

Ramazan Danış, 05 Ekim 1975 tarihinde Çumra’da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimlerini Konya’da tamamladı. Çalışma hayatına üniversitede öğrencilik yıllarında başladı. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi Afet ve Acil Durum Yönetimi Lisans Bölümlerinden mezun oldu, belediyecilik ve idari alanlarda üst düzey yöneticilik ve liderlik eğitimlerini de başarıyla tamamladı. 30 yıllık belediyecilik tecrübesine sahip olan Ramazan Danış, evli ve 2 kız çocuğu babası.

ramazan-danis-cumra-icin-hedeflerini-anlatti-destek-icin-tesekkur-etti-002.jpg

ramazan-danis-cumra-icin-hedeflerini-anlatti-destek-icin-tesekkur-etti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum