Selçuklu’da belediye personellerine etkili iletişim eğitimi

Selçuklu Belediyesi, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda belediye personeline etkili iletişim eğitimi verildi.

Selçuklu’da belediye personellerine etkili iletişim eğitimi

Selçuklu Belediyesi hizmet kalitesinin artması, belediye personelinin iş verimliliğine katkı sağlaması ve motivasyonuna katkı sağlaması amacıyla yıl içerisinde düzenlediği eğitimlere devam ediyor.

Bu çerçevede belediye personeli iletişimin temel esaslarını kapsayan etkili konuşma, hitabet, iletişim becerileri, karakter analizi ve beden dili konularında alanında uzman eğitimciler tarafından eğitim alıyor.

Selçuklu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından meclis salonunda düzenlenen eğitime belediye personeli tarafından da yoğun ilgi gösteriliyor. 5 Aralık’ta başlayan eğitimler 14 Aralık’ta sona erecek.

Alanında uzman eğitimcilerin katıldığı eğitimlerde günlük hayatta ve çalışma hayatında sıklıkla ihtiyaç duyulan, iletişimin temel dinamiklerini oluşturan etkili konuşma, hitabet, iletişim becerileri, karakter analizi, ve beden dili konuları işleniyor.

selcukluda-belediye-personellerine-etkili-iletisim-egitimi.jpg

selcukluda-belediye-personellerine-etkili-iletisim-egitimi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.