Selçuklu’nun yeni Emniyet Müdürü Ersan Aydın, Haber Dairesi’ni ağırladı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan son düzenlemeyle Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Ersan Aydın, Haber Dairesi ekibini kabul etti. Aydın, yapacakları yeni düzenlemeleri anlattı.

Selçuklu’nun yeni Emniyet Müdürü Ersan Aydın, Haber Dairesi’ni ağırladı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan yeni düzenlemeler sonrası, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine, Ersan Aydın getirildi.

Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık ve Haber Dairesi Dijital Medya Başkanı Mustafa Kara, Aydın’ı makamında ziyaret etti, çalışmalarında başarı diledi. Akbıyık ve Kara, ziyarette Türkiye’nin ilk Çevrimiçi Medya Grubu Haber Dairesi hakkında da bilgi verdi.

Konya’nın bir huzur kenti olduğunu, bu huzurun korunması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması noktasında günün her saati görev başında olduklarını belirten Aydın, Selçuklu Emniyet Müdürlüğü binasının kısa süre içinde Yazır Mahallesindeki yeni yerine taşınacağını ifade etti.

Türkiye’nin birçok ilinden daha büyük olan Selçuklu ilçesinde halkın en kısa sürede polise ulaşmasını sağlamak adına yürüttükleri çalışmaların alt yapısını hazırladıklarını söyleyen Aydın, üniversite öğrencilerinin güvenle eğitimlerini sürdürmeleri için de bir takım düzenleme planladıklarını kaydetti.

Suçun oluşmadan önlenmesi amacıyla şok uygulamalar yaptıklarını dile getiren Ersan Aydın, muhtarlarla da bir araya gelip bölgelerinde yaşanan güvenlik sorunlarını çözüme kavuşturduklarını bildirdi. 

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Ersan Aydın, ziyaretlerinden dolayı Haber Dairesi yöneticilerine teşekkür etti.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum