Son Dakika: Konya’da etliekmekçiye uyuşturucu baskını!

Konya polisinin gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonun adresi bu kez bir etliekmekçi oldu. Baskında söz konusu iş yerinde 14 parça esrar ve hassas terazi bulundu. Suç dosyası kabarık olan Necati S. tutuklandı.

Son Dakika: Konya’da etliekmekçiye uyuşturucu baskını!

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, merkez Selçuklu İlçesi Şeyh Şamil Mahallesindeki bir etliekmek fırınında uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti.

Polis ekiplerince Seçer Etliekmek isimli iş yerinde yapılan aramada 14 parça halinde 165 gram esrar maddesi ile uyuşturucu ticaretinde kullanılan bir adet hassas terazi ele geçirildi.

son-dakika-konyada-etliekmekciye-uyusturucu-baskini-002.jpeg

TUTUKLANDI

İş yeri sahibi Necati S, ekiplerce gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ticareti yapmak, kasten yaralama gibi bazı suçlardan kaydı olan Necati S, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheli, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

son-dakika-konyada-etliekmekciye-uyusturucu-baskini.jpeg

son-dakika-konyada-etliekmekciye-uyusturucu-baskini-001.jpeg

DAHA ÖNCE DE MARKETTEN ÇIKMIŞTI

Konya’da polisi geçtiğimiz Ağustos ayında da uyuşturucu satışı yapılan bir markete operasyon düzenlemiş, kırtasiye reyonundaki guaj boya tüplerinin içine gizlenen metamfetamin adlı uyuşturucuyu dedektör köpek bulmuş, market sahibi ve çalışanı tutuklanmıştı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum