Son Dakika: Meram ve Karatay Kaymakamları değişti

Son Dakika Haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasını taşıyan ve Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle Konya’nın Meram ve Karatay Kaymakamları değişti. Meram’ın yeni Kaymakamı Bayram Yılmaz, Karatay’ın yeni Kaymakamı Cengiz Ayhan oldu.

Son Dakika: Meram ve Karatay Kaymakamları değişti

2023 Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kararla Konya’nın Meram ve Karatay Kaymakamları değişti.

Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan Aydın Vali Yardımcılığı görevine atandı. Yeni Meram Kaymakamı ise Adana Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz oldu.

Atama kararıyla Karatay Kaymakamı Yavuz Güner, Adana Vali Yardımcısı olurken, Karatay Kaymakamlığı görevine ise Bolu Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan atandı.

MERAM KAYMAKAMI BAYRAM YILMAZ KİMDİR?

Dr. Bayram Yılmaz, 1966 yılında Sivas'ın Altınyayla ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini ilçesinde, orta öğrenimini Sivas Pamukpınar Öğretmen Lisesinde tamamladı. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mülki İdare Amirliği görevine Manisa Kaymakam Adayı olarak başladı ve sırasıyla Konya-Derebucak, Erzurum-Şenkaya, Aydın-Köşk Kaymakamlıkları, Adıyaman ve Aksaray Vali Yardımcılıkları, Giresun-Bulancak, Antalya-Konyaaltı ve İzmir-Aliağa Kaymakamlıkları görevlerinde bulundu.

Kaymakam Yılmaz, 01 Eylül 2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Ceyhan Kaymakamlığı görevine atandı.

Yılmaz, 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle Konya Meram Kaymakamı oldu.

1 yıl süreyle bilgi ve tecrübelerini arttırmak ve İngilizce eğitimi almak üzere İngiltere'de bulunan Yılmaz, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinde halkla ilişkiler ve tanıtım dalında yüksek lisans ve kurumsal iletişim-kurum kültürü konusunda da doktora eğitimini tamamladı. Çeşitli dergilerde yayımlanmış yazı ve makaleleri mevcut olup halkla ilişkiler, kurum kültürü ve toplum-kültür konularında yayınlanmış üç kitabı bulunmaktadır. Yayınlanan iki kitaba da editörlük yapmıştır. İngilizce ve Almanca bilen Kaymakam Yılmaz evli ve 4 çocuk babasıdır.

bayram-yilmaz-konya-meram-kaymakami.jpg
Bayram YILMAZ / Meram Kaymakamı

KARATAY KAYMAKAMI CENGİZ AYHAN KİMDİR?

Cengiz Ayhan 1980 yılında Almanya’nın Hamburg şehrinde doğdu. İlk ve orta öğretimini İstanbul Pendik’te tamamladı.

1997 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne girmeye hak kazandı ve 2001 yılında bu bölümden mezun oldu.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde İşletme Anabilim dalında yüksek lisans yaptı.

İçişleri Bakanlığının açtığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2005 yılında Bolu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

2005 – 2006 yılları arasında Balıkesir Balya İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Bir yıl süreyle İngiltere’de Leicester Üniversitesi’nde dil eğitimi aldı.

92. dönem kaymakamlık kursunu başarı ile bitirip,

2008 – 2010 Kırklareli Kofçaz Kaymakamı

2010 – 2012 Erzincan Otlukbeli Kaymakamı

2012 – 2015 Mardin Savur Kaymakamı

2015 – 2018 Kahramanmaraş Göksun Kaymakamı olarak görev yaptı.

2018 – 2020 Gaziantep Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.

2020 Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 28/07/2020 tarihinde Bolu Gerede İlçesi Kaymakamı olarak atandı.

24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle Konya Karatay Kaymakamı olan Cengiz AYHAN, evli ve 3 çocuk babasıdır.

cengiz-ayhan-karatay-kaymakami.jpg
Cengiz AYHAN / Karatay Kaymakamı

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Haber Dairesi Son Dakika sistemine dahil olabilirsiniz.

HABER DAİRESİ WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.