Su parası Kılıçdaroğlu’na iade edildi

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, depremzedelere yapılan yardımı başlarına kakan CHP’lilere hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdi. Tatlısu, Kılıçdaroğlu’nun hesabına seçimde aldığı oy oranı miktarında para gönderdi.

Su parası Kılıçdaroğlu’na iade edildi

Sosyal Medya hesabında Kemal Kılıçdaroğlu’nun IBAN’ına gönderdiği paranın dekontunu yayımlayan Tatlısu, dekontun açıklama kısmında şu unutulmaz cümlelere yer verdi:

“Senin başlarına kaktığın  depremzede kardeşlerimin içtiği suyun parası…Gönderen Mustafa Tatlısu…Alıcı: Kemal Kılıçdaroğlu..”

Tatlısu mesaj olarak ise “Depremzede kardeşimin içtiği suyun parasını, aldığı oy miktarında CHP lideri Kılıçdaroğlu’na gönderdim.” cümlelerine yer verdi.

su-parasi-kilicdarogluna-iade-edildi.jpeg

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu; Kılıçdaroğlu’na bu şekilde verdiği tepkinin sebebini “siyasete veda ederken kulağına son bir halka olsun “ şeklinde açıkladı.

Tatlısu, “Seçimi kaybettikten sonra ne yaptığını bilemez hale gelen CHP’de tam bir ‘cinnet’ psikolojisi yaşanıyor. CHP’liler üst üste halkı hakir ve aşağı gören açıklamalara yer veriyorlar. Bu tepkiyi anlamak mümkün değil. Evet biz Kılıçdaroğlu’nu çok iyi tanıyoruz. Ama bu kadar da yerlerde sürünen bir siyaset olmaz. Zaten gidiyordun. Tanıdığımız Kılıçdaroğlu gibi veda etseydin. Şimdi karşımızda eski Kılıçdarığlu’na rahmet okutan yeni bir Kılıçdaroğlu var. Hadi Kılıçdaroğlu kaybettiğinden dolayı öfkeli, yanında ona yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyen biri de mi yok. Ha hu; fakire, düşmüşe, her şeyini kaybetmişe ‘ben sana su içirdim, niye bana oy vermedin’ denilir mi? Bu nasıl bir haleti ruhiye.. Böyle bir şey olur mu? Şimdi ona aldığı oy oranı kadar yani 44.38 TL para gönderdim. Bir daha depremzedelere yardım ettim diye, başa kakmasın. Ayıptır.” ifadelerini kullandı.

su-parasi-kilicdarogluna-iade-edildi.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.