Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden asker Konya’da defnedildi

Ankara’da tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Piyade Onbaşı Recep Çetin memleketi Konya Seydişehir’de toprağa verildi.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden asker Konya’da defnedildi

Iğdır’daki 5 Hudut Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan Konyalı Piyade Onbaşı Recep Çetin, rahatsızlanınca Iğdır Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

AKCİĞER YETMEZLİĞİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Yapılan ilk müdahalenin ardından Çetin, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çetin, 2 gün önce hastanede hayatını kaybetti.

SEYDİŞEHİR’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Hastanedeki işlemlerin ardından Recep Çetin’in naaşı ailesine teslim edildi. Recep Çetin için Konya’nın Seydişehir ilçesinde tören düzenlendi. İlçe Müftüsü Adem Bebek tarafından Seyyidharun Camisi'nde kıldırılan cenaze namazının ardından Çetin'in cenazesi, Kızılcalar Mezarlığına defnedildi.

tedavi-gordugu-hastanede-hayatini-kaybeden-asker-konyada-defnedildi.jpeg

Cenaze törenine Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Osman Nuri Öz, İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Yaşar Hançer, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Gökhan Arıkan ve Piyade Onbaşı Recep Çetin’in ailesi ile sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

tedavi-gordugu-hastanede-hayatini-kaybeden-asker-konyada-defnedildi-002.jpeg

tedavi-gordugu-hastanede-hayatini-kaybeden-asker-konyada-defnedildi-001.jpeg

tedavi-gordugu-hastanede-hayatini-kaybeden-asker-konyada-defnedildi-003.jpeg

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.