Uyuşturucuyu saman yığınlarının arasına gizledi! Konya'da 'Yol' destekli operasyon

Konya'da jandarma ekipleri narkotik köpeği 'Yol'un da katıldığı operasyonda 23 kilogram kubar esrar ele geçirdi. Uyuşturucuyu saman yığınlarının arasına gizleyen şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucuyu saman yığınlarının arasına gizledi! Konya'da 'Yol' destekli operasyon

Konya'da jandarma ekipleri uyuşturucu tacirlerine yönelik yeni bir operasyonun altına imza attı. Yasa dışı ekim yapıldığı yönündeki istihbaratı değerlendiren Konya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi Müdürlüğü ile Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyşehir'in Doğanbey Mahallesinde çalışma başlattı.

Ekipler, Suludere mevkisinde şüpheli 1 kişinin evinin önündeki saman yığınlarının arasına beyaz bir çuval içerisinde bir şeyleri saklaması üzerine harekete geçti.

Savcılık izniyle Jandarma narkotik köpeği ‘Yol’un da destek verdiği aramada H.B.’ye ait ev ve eklentilerinde çuval içerisinde yaklaşık 23 kilo kubar esrar olduğu değerlendirilen madde ile evin bahçesinde ekili vaziyette 68 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Evde bulunan ruhsatsız şarjörlü av tüfeğine de el konuldu. jandarma, olayla ilgili olarak yasa dışı ekim, imal ve ticaret suçlamasıyla şüpheli N.A.’yı gözaltına alındı. Ev sahibinin ise yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.