Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı değişti

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı görevine Temel Peker getirildi. Peker, mazbatasını Genel Başkan Fatih Erbakan'ın elinden aldı.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı değişti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından Konya İl Başkanlığı'na Temel Peker atandı.

Peker, mazbatasını aldığı fotoğrafın yer aldığı sosyal medya paylaşımına, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın onayıyla Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bugün mazbatamızı alarak görevimize resmen başladık. Bu kutsal yolculukta sizlerin destekleri ve dualarını bekliyorum. İnşallah Allah mahcup etmez.” ifadelerini kullandı.

İsmi, geride bıraktığımız seçimde Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Aday listesinde de yer alan Temel Peker, 1979 Bayburt doğumlu.

yeniden-refah-partisi-konya-il-baskani-degisti.jpg

TEMEL PEKER KİMDİR?

Temel Peker, ilk ve ortaöğretimini Bayburt’ta, lise eğitimini ise Erzincan İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır. 2000 yılında üniversite eğitimi için Konya'ya gelen Peker, Selçuk Üniversitesi Makine Bölümünden mezun olup, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde lisans ve Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinde Halkla ilişkiler ve Tanıtım üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Peker üniversite eğitimi ile birlikte Milli Gençlik Vakfı (MGV) Fakülte Başkanlığı, Selçuk Üniversitesinde kampüs başkanlığı ve TEKDER'de başkan yardımcılığı görevlerini yürütmüştür.

Konya’da Akaryakıt, İnşaat, Lojistik, Tarım,Gıda ve Bims imalatı üzerine faaliyet gösteren, 22 şube ve 600 personeli ile hizmet veren özel bir şirketin CEO’luğunu yürütmektedir. Peker evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.