Yeniden Refah Partisi Konya’da 25 istifa

Yeniden Refah Partisi Konya Çumra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kaya, 25 arkadaşıyla birlikte partisinden istifa ettiğini duyurdu. Kaya, istifasının gerekçesini de açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Konya’da 25 istifa

Yeniden Refah Partisi Konya’da bir grup genç partilerinden istifa ettiğini açıkladı.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI AÇIKLADI

YRP Çumra İlçe Kolları Başkanı Gökhan Kaya, yaptığı açıklamada, 25 arkadaşıyla birlikte partiden istifa ettiklerini duyurdu. Kaya açıklamasında şunları kaydetti:

“Yolunu yolumuz olarak gördüğümüz her daim emrine amade olduğumuz Yeniden Refah Partisi Milli Görüş çizgimizden hiç bir değişim olmadan Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın yanındayız. Lakin burada bulunma sebebimiz Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkezin haberi olmadan Yeniden Refah Partisi Konya İl Yönetimimizin bizlere sormadan kongre ile gelmiş Çumra İlçe Teşkilat Başkanımızı ve yönetimini yok sayarak, siyasi nezaket kurallarından uzak atama ile bir ismi belirlemiş olmalarından dolayı Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden benimle birlikte 25 kişilik yönetimdeki yol arkadaşlarımla istifa ettiğimizin tüm kamuoyu nezdinde bilinmesini, emeklerimizin yok sayılması gece gündüz çalışıp bir milletvekilimiz olması için çabamızın görmezden gelinmesini, yola çıktıklarını yolda bulanlara değişenlerle yolculuk yapmamak düşüncemizi Çumra ve kamuoyu ile paylaşıyoruz.

yeniden-refah-partisi-konyada-25-istifa.jpeg

2024 yerel seçimlerinde ise aday adaylığını açıklayan adaylar arasından biz gençlere imkan sağlayacak herkesi kucaklayacak girişken Çumra'mızın güzel hizmetler almasına sebep olacak Cumhur İttifakı adayının yanında olacağız. İnandığımız bir aday çıkarsa açık açık desteğimizi vereceğimizi ve Cumhur İttifakı için kapı kapı dolaşacağımızı açıkça ilan ediyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum