Yer Konya! Toplam 55 yıl hapis cezası olan 11 şüpheli yakalandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik yeni bir operasyon gerçekleştirdi. Toplam 55 yıl hapis cezası olan 11 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından şüphelilerin tamamı tutuklandı.

Yer Konya! Toplam 55 yıl hapis cezası olan 11 şüpheli yakalandı

Konya’da aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda toplam 55 yıl hapis cezası olan 11 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin tamamı cezaevine gönderildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Gerçekleşen operasyonda, Nitelikli Dolandırıcılık, Vergi Usul Kanununa Muhalefet, Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından aranan, 1 yıldan 26 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERİN TOPLAM 55 YIL HAPİS CEZASI BULUNUYOR

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda, toplamda 55 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.