Savcılık itiraz etmişti! Hakkında tutuklama kararı çıkan cinayet şüphelisi yakalandı

Konya’da oğullarının şiddet uyguladığı iddia edilen gelinlerinin kardeşi olan üniversite öğrencisi Mehmet Ali Demirel'i (23), konuşmak için geldiği evlerinde, demir çubuklarla döverek öldürdükleri öne sürülen iki kardeş tutuklanmış, babaları serbest bırakılmıştı. Savcılığın itirazı üzerine hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verilen baba da gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi.

Savcılık itiraz etmişti! Hakkında tutuklama kararı çıkan cinayet şüphelisi yakalandı

Konya’da eniştesi tarafından şiddet gördüğü iddia edilen ablasının durumunu konuşmak için eniştesinin ailesinin evine giden Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Mehmet Ali Demirel (23), demir çubuklarla dövülmüş, hastaneye kaldırılan Demirel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden İsa K. (46) ve Adil K. (48), tutuklanmış, baba Hüseyin K. (71) ise adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cumhuriyet Başsavcılığı, baba Hüseyin K. hakkında verilen adli kontrol kararına itiraz etmiş, itirazı değerlendiren Konya 1.Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli hakkında tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkartmıştı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre; bugün yakalanan şüpheli Hüseyin K, Türk Ceza Kanununun “kasten öldürme” maddesi uyarınca Konya 4.Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.