A Milliler zafer peşinde (Türkiye-Hollanda maçı hangi kanalda?)

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk karşılaşmasında saat 20:00’de Hollanda ile karşılaşacak. A Milliler, Hollanda karşısında en son galibiyetini Konya’da 3-0’lık sonuçla elde etmişti.

A Milliler zafer peşinde (Türkiye-Hollanda maçı hangi kanalda?)

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk karşılaşmasında bugün Hollanda ile karşı karşıya geliyor. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennet yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Paul Tierney olacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Türkiye - Hollanda A Milli maçları

A Milli Takımımız Hollanda ile bugüne kadar 4'ü özel olmak üzere toplamda 12 maçta karşılaştı. Hollanda'yı üç kez mağlup eden Milliler, dört defa berabere kaldı, 5 defa ise mağlup oldu. Milliler Hollanda'ya karşı 9 gol kaydederken, kalesinde 13 gol gördü.

SON MAÇTA FARKLI GALİBİYET

A Milli Futbol Takımı, Hollanda karşısında son maçını 6 Eylül 2015'te oynadı. 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maçı ay-yıldızlı ekip, 3-0 kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.