Ahmet Nur Çebi’den adaylık açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, adaylık kararını gelecek hafta açıklayacağını duyurdu. Şahsi duygularla hareket etmeyeceğini söyleyen Çebi, “Ben Beşiktaş için kendimi yakarım ama aileme sıçradığı zaman düşünmem lazım." dedi.

Ahmet Nur Çebi’den adaylık açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, siyah-beyazlı kulübün deprem bölgesinde yaptırdığı 6 okuldan bitirilmiş olan 3'ünün açılış töreni için Adıyaman, Kahramanmaraş ve Gaziantep turu yaptı. Başkan Çebi, Adıyaman Besni ile Kahramanmaraş Pazarcık'taki okul açılışlarından sonra akşam yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yemek sonrası basınla sohbet toplantısı da yapan siyah-beyazlı kulübün başkanı, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KARARIMI AÇIKLAYACAĞIM"

Aralık ayının başında gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda yeniden aday olup olmayacağının kararını henüz vermediğini dile getiren Başkan Ahmet Nur Çebi, "Henüz daha karar vermedim, önümüzdeki hafta sonuna kadar kararımı açıklayacağım. 3 gündür aday olmamı isteyenlerce telefonum susmuyor ama ben şahsi duygularla hareket etmeyeceğim. Ben Beşiktaş için kendimi yakarım ama konu aileme sıçrayınca düşünmem lazım. Konu aileme ve çocuklarıma gelirse sıçratanı yakarım. Ailem ve Beşiktaş camiası benim için kırmızı çizgi. Bu iki unsura zarar gelmeden en doğru kararın alacağım" ifadelerini kullandı.

"HENÜZ 28 MAÇ VAR, LİGDE HAVA TERSİNE DÖNEBİLİR"

Süper Lig’de puan kaybı yaşamalarına rağmen havanın tersine dönebileceğini de aktaran Ahmet Nur Çebi, "Puan kayıpları yaşamış olabiliriz ama daha 28 maç var. Fenerbahçe ile Galatasaray hava yakalamış olabilir ama o hava tersine de dönebilir. Önceki yıllarda geriden gelip şampiyonluklar yaşadık. Geçtiğimiz senelerde Galatasaray ile aynı puanda olduğumuz ve şampiyonluk yaşadığımız bir örnek var önümüzde. Taraftarımız umutsuz olmasın" diye konuştu

ŞENOL GÜNEŞ’İN İSTİFA KARARI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'in istifa sürecine, "Şenol Güneş, 'Gitmem lazım artık, enerjim yok' dedi ve gitti. Böyle diyen birine çok fazla bir şey söyleyemezsiniz, ne yapacaksınız. Burak Yılmaz, temmuzdan bu yana takımla birlikteydi ve oyuncuları en iyi o tanıyordu, onunla devam kararı aldık. Transferleri eleştiriyorlar ama Şenol Güneş'in bütün transferlerde onayı vardı. 'Bu gelmesin' dediği bir tane futbolcu olmadı" dedi.

"MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN PARMAK SALLAMASI BANA DEĞİLDİ"

Gündemi haftalarca meşgul eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin, Konferans Ligi'nde Lugano ile oynanan müsabakadaki parmak sallama hareketiyle ilgili ilk kez konuşan Ahmet Nur Çebi, "TFF başkanının hareketi kesinlikle bana değildi. Küfürler çok oldu, parmağıyla, 'Başkanım bu tribünle, şu tribün yapıyor bu küfürleri' diyerek o tribünleri gösterdi. Şahsıma veya Beşiktaş Kulübü’ne direkt olarak bir hakareti söz konusu değil" açıklamasını yaptı

''BEŞİKTAŞ TARAFTARINA KIRGIN DEĞİLİM''

Siyah beyazlı taraftarlara kırgın olmadığını da söyleyen Çebi, "Taraftara kırgın değilim ama sosyal medyaya kırgınım. Bu sosyal medya bizim ayarımızı bozdu. Oyuncu sahaya çıkmadan hedef gösteriliyor. Bu doğru bir tutum değil. Ne yazık ki bunu iyi yönetemedik" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.