Başkan Korkmaz: Konyaspor bu ligin ev sahibi takımıdır

Konyaspor’da 2-0’lık Kasımpaşa galibiyetinin ardından başkan Ömer Korkmaz, açıklamalarda bulundu. 20 Nisan’da oynanacak Alanya maçının önemine değinen Korkmaz, maç sırasında atılan Konyaspor kümeye tezahüratlarına da tepki gösterdi.

Başkan Korkmaz: Konyaspor bu ligin ev sahibi takımıdır

Konyaspor lige tutunma adına Kasımpaşa deplasmanından çok önemli bir galibiyet aldı. Futbolcular kadar yönetim kurulu üyeleri de kazanılan maçın ardından büyük mutluluk yaşadı.

KONYASPORLU YÖNETİCİLER GALİBİYETİ BÖYLE KUTLADI

Karşılaşmanın ardından Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, açıklamalarda bulundu. Bayramdan önce oyunculara ödeme yaptıklarını ve bu maç için kendilerinden bayram hediyesi istediğini anlatan Korkmaz, “ Aslında çok rahat kazanabileceğimiz maçlar, fakat içinde bulunduğumuz durum bizi zorluyor. Maç 1-0 olduktan sonra yine aşırı bir stres içinde devam etti. İkinci golü bulunca rahatladık ve güzel bir galibiyet oldu.” dedi.

konyaspor-lige-tutunma-adina-kasimpasa-deplasmanindan-cok-onemli-bir-galibiyet-aldi-futbolcular-kadar-yonetim-kurulu-uyeleri-de-kazanilan-macin-ardindan-buyuk-mutluluk-yasadi.jpg

ALANYA MAÇI İÇİN TARAFTARA ÇAĞRI

Kasımpaşa galibiyetinin ardından 20 Nisan’da Konya’da oynanacak Alanyaspor karşılaşmasının sezonun en önemli maçı haline geldiğini belirten Korkmaz, taraftarlardan destek istedi. Yönetim olarak da gereken adımları atacaklarını söyledi.

KONYASPOR KÜMEYE TEZAHÜRATLARINA TEPKİ

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Kasımpaşa taraftarının maç içerisinde Konyaspor kümeye tezahüratlarına da yanıt verdi. Konyaspor’un Süper Lig’in ev sahibi ekiplerinden biri olduğunu ve kötü bir dönemden geçtiklerini vurgulayan Korkmaz, “Daha önceki senelerde Konyaspor kümeye diyen her takımın ne hale geldiğini gördük. Kasımpaşa taraftarına yakıştıramadım. Bugün de aldığımız galibiyete gereken cevabı verdiğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.