BEŞİKTAŞ, GEDSON FERNANDES İÇİN NE KADAR İSTEDİ

Beşiktaş Yönetimi, Gedson Fernandes için bonservis bedeli 35 milyon euro istiyor.

BEŞİKTAŞ, GEDSON FERNANDES İÇİN NE KADAR İSTEDİ

Şenol Güneş'le birlikte çıkış yakalayan ve Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta sezonun son haftalarında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Gedson Fernandes'in geleceği netleşiyor.

Transfer döneminde en çok konuşulan isimlerin başında gelen ve Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgilendiği Portekizli futbolcu için siyah-beyazlı yönetim kararını verdi.

ŞENOL GÜNEŞ KALMASINI İSTİYOR

Beşiktaşlı kurmaylar, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda orta saha oyuncusuyla en az 1 sene daha devam etmek istiyor. Ancak siyah-beyazlılar, Gedson'un ayrılmasına tek koşulda sıcak bakıyor.

BONSERVİSİNİN YARISI BENFİCA'YA GİDECEK

Sezon içerisinde 24 yaşındaki futbolcu için 25 milyon euro isteyen Beşiktaş, bu rakamı 35 milyon euro seviyelerine çıkardı.

Öte yandan siyah-beyazlılar, Gedson’u satarsa elde edeceği bonservis gelirinin yüzde 50’sini yapılan özel anlaşma gereği eski kulübü Benfica’ya verecek.

Gösterdiği iyi performansla taraftarın beğenisini kazanan Gedson Fernandes bu sezon siyah-beyazlı formayı 36 maçta giydi. Yetenekli isim bu maçlarda 3 gol ve 7 asistle oynadı.

besiktas-gedson-fernandes-icin-ne-kadar-istedi.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.