Beşiktaş'ta Fernando Santos imzayı attı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenlendi. Portekizli teknik adam, ''Birlikte çalışarak Beşiktaş'ı daha iyi bir yere getireceğiz.'' dedi.

Beşiktaş'ta Fernando Santos imzayı attı

Beşiktaş’ta Fernando Santos imzayı attı. Siyah beyazlılar, Portekizli teknik adam için imza töreni düzenledi.

Fernando Santos’un imza töreninde yaptığı konuşmada, “Burayı gelmekten dolayı çok memnunum. Birlikte çalışarak Beşiktaş'ı daha iyi bir yere getireceğiz. Beşiktaşlı taraftarlara bu yolda ihtiyacımız var. Herkes bu hikayede çok önemli. Şu an sakin olmamız, gerçekçi olmamız ve kadromuzu gözden geçirmemiz lazım.” dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Portekizli teknik adam, “Benim takımım her zaman kazanmak, sahada her şeyinizi vermek zorunda. Sahaya ölmeye çıkmalıyız. Bunun dışında hiçbir şey işe yaramaz. Bazı pozisyonlara oyuncu almamız lazım. Bunu çok konuşmayı seven biri değilim. Başkanımız karar verecek. En iyi çözümleri bulacağız. Son maçları gördüm, genç oyuncuları izledim. Semih Kılıçsoy iki gol attı. Bu anlamda iyi gençler var. Onların üzerinde de çok önemli planlarımız var. Sihirli bir değnek yok. Dün gece geldim, bu sabah sağlık kontrolü, şimdi basın toplantısı. Sonrasında Rize'ye maça gideceğiz. En hızlı şekilde her şeyi organize edeceğiz." ifadelerini kullandı.

besiktasta-fernando-santos-imzayi-atti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.