Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol galibiyet peşinde

Yeşil-Beyazlı takım play-off yarı final serisinde bugün Yalovaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 17.00’de başlayacak.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol galibiyet peşinde

Basketbol Erkekler 1. Lig play-off yarı final serisinde heyecan dorukta. Süper Lig yolunda final’e çıkmak isteyen  Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol bugün Yalovaspor ile üçüncü maçını oynayacak.  90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 17.00’de başlayacak.

İki takım arasında Konya’da yapılan maçların ilkini yeşil-beyazlı takım kazanırken, ikinci mücadeleden ise Yalovaspor galibiyetle ayrılmıştı Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef  bugünkü karşılaşmayı kazanarak seride 2-1 öne geçmek.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol antrenörü Cengiz Karadağ, bugün oynanacak olan karşılaşmayı mutlaka kazanmalarının gerektiğini belirterek “ Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Takım olarak hedefimize ulaşmak istiyorsak, bugün oynayacağımız maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor” diye konuştu.

Öte yandan 1. Lig play-off yarı final serisinin dördüncü karşılaşması ise 4 Haziran Cuma günü yine Yalova’da oynanacak. Yalova’daki maçlarda seri 2-2’ye gelirse, iki takım arasındaki son maç Konya’da yapılacak. Toplamda 3 galibiyete ulaşan ekip adını finale yazdıracak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.