Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol rakibini bekliyor

Basketbol'da süper lige yükselmek isteyen yeşil beyazlılar olay off yarı finalde ki rakibini bekliyor. Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol rakibi yarın oynanacak olan Kocaeli BŞB Kağıtspor ile Semt 77 Yalovaspor maçının ardından netlik kazanacak.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol rakibini bekliyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde çeyrek finalde rakibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u her iki maçta da mağlup ederek yarı finale yükselen Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol rakibini bekliyor.  Yeşil beyazlıların rakibi yarın oynanacak olan  Kocaeli BŞB Kağıtspor ile Semt 77 Yalovaspor maçının ardından netlik kazanacak.

Öte yandan Yarı final maçının hazırlıklarını antrenör Cengiz Karadağ nezaretinde sürdüren Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımında moraller yüksek. Süper Lig'e yükselmek istediklerini belirten antrenör Cengiz Karadağ "Çeyrek finalde rakibimizi eleyerek bir üst tura yükseldik. Yarı finalde ki rakibimizi bekliyoruz. Hangi takım olursa olsun biz maçımıza çıkıp oynayacağız ve o maçı da kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağız. Bu şehir ve bu kulüp Süper Lig'i hak ediyor" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.