Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol şansını kaybetti

Basketbol Ligi play-off yarı finalde serinin 4’üncü maçında Semt77 Yalovaspor'a mağlup olan yeşil beyazlılar süper lige çıkma şansını kaybetti.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol şansını kaybetti

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi play-off yarı finalde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımı, Yalovaspor ile serinin 4. maçında karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadeleyi Yeşil-Beyazlı takım 96-78 mağlup oldu ve finale yükselme şansını kaybetti.

Zorlu mücadeleye Arda, Oğulcan, Hazer, Dusan, Upshaw ilk 5’i ile başlayan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımı ilk çeyrekte hücumda etkili olamadı. Yeşil-Beyazlılar bu çeyreği 26-18 yenik kapattı.

İkinci çeyrekte kötü oyununu sürdüren Büyükşehir Hastanesi Konyaspor, basit hatalar yaparken hücumda ve pota altında etkili olamadı ve devre arasına 59-39 yenik girdi. 3. çeyrekte rakibi karşısında hiç bir varlık gösteremeyen yeşil beyazlılar bu periyodu da 81-55 mağlup olarak kapattı.

Son çeyrekte hücumda etkili olamayan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol rakibi Semt77 Yalovaspor'a 96-78 mağlup oldu. Bu sonucun ardından yeşil beyazlılar finale yükselme şansını kaybetti ve süper lige çıkma umutlarını önümüzdeki sezona bıraktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.