Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’un yarı finaldeki rakibi belli oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u seride yakaladığı 2-0’la eleyen Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, yarı final de Semt 77 Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’un yarı finaldeki rakibi belli oldu

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2020-2021 sezonu play-off çeyrek final karşılaşmaları tamamlanırken ligde yarı final eşleşmeleri de belirlendi.  

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 2-0’la eleyen Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, üç maç sonunda Kocaeli BŞB Kağıtspor’u geçmeyi başaran Semt 77 Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek. 

Bir diğer yarı final eşleşmesinde ise Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 2-0’la geçen Samsunspor ile Akhisar Belediye Basketbol’u iki maç sonunda elemeyi başaran Mamak Belediyesi yarı finalde eşleşti.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Türkiye Basketbol Ligi 2020-2021 sezonu yarı final’de Semt 77 Yalovaspor ile eşleşen Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da hazırlıklar sürüyor. Antrenör Cengiz Karadağ nezaretinde devam eden antrenmanlarda oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. 

Süper Lig’e yükselmek istediklerini ifade eden Hastanesi Konyaspor Basketbol antrenörü Cengiz Karadağ “Yarı finalde rakibimiz Semt 77 Yalovaspor. Zor maçlar bizi bekliyor. Hedefimiz bu maçları kazanarak finale kalmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.