Büyükşehir Hastanesi Konyaspor’da hedef tur atlamak

Yeşil-Beyazlılar Play-Off’larda ikinci maçını yarın deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Konyaspor'da hedef bir üst tura yükselmek.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor’da hedef tur atlamak

Türkiye Basketbol Ligi'nde Play-Off serisinin 2. maçında Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımı yarın Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ile karşılaşacak.

Konya'da oynanan ilk mücadeleyi 75-72 kazanan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Cuma günü oynanacak maça 1-0 avantajı ile çıkarken, bu maçı kazanarak yarı finale yükselmek istiyor. Bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılar karayolu ile Balıkesir’e hareket etti.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol burada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Play-Off’lara galibiyet ile başladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol antrenörü Cengiz Karadağ “Serinin ilk karşılaşmasında rakibimizi yenmeyi başardık. Çekişmeli bir maç oldu. Şimdi ikinci maçımıza çıkacağız. Hedefimiz bu maçı kazanarak bir üst tura yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Cuma günü saat 15:00’da Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka TBF Tv’nin Youtube hesabından naklen yayınlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.