Fenerbahçe’den İlhan Palut’lu Rizespor’a farklı tarife

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Rizespor’u konuk etti. Bu sezon çıktığı 6 maçı da kazanan Sarı-Lacivertliler, İlhan Palut’lu Karadeniz ekibi engelini de 5-0'lık skorla geçti ve puanını 21'e yükseltti.

Fenerbahçe’den İlhan Palut’lu Rizespor’a farklı tarife

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Son 13 resmi maçını kazanan sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor'u da 5-0 devirerek galibiyeti serisine devam etti.

Fenerbahçe'nin gollerini 3. dakikada Szymanski, 47. dakikada İrfan Can Kahveci, 62. dakikada Edin Dzeko, 75. dakikada Tadic ve 90+2. dakikada King kaydetti. Sarı-lacivertliler 21 puanla haftayı lider kapattı.

MAÇ ADETA GOLLE BAŞLADI

Fenerbahçe 3. dakikada Szymanski'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Sebastian Szymanski, Süper Lig'de şu ana kadar bu sezonun en erken golünü kaydetmiş oldu.

fenerbahceden-ilhan-palutlu-rizespora-farkli-tarife.jpg

14 MAÇTA 12 GOLE DİREKT ETKİ

Sebastian Szymanski, bu sezon çıktığı 14 maçta, 8 gol ve 4 asistlik katkısıyla göz doldurdu.

GOL İPTAL EDİLDİ!

Fred'in ceza sahası içinden çevirdiği topu Dzeko boş kaleye gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. Pozisyonun ardından Hakem Cihan Aydın'a pozisyonu izlemesi tavsiye edildi. VAR ekranında pozisyonu izleyen hakem, gol öncesi Osayi-Samuel'in elle oynadığı gerekçesiyle iptal etti.

İKİNCİ YARI DA GOLLE BAŞLADI

İkinci yarıda perdeyi açan isim İrfan Can Kahveci oldu. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarı da adeta golle başladı. Ceza sahası içinde topla buluşan İrfan Can Kahveci, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0'a getirdi.

fenerbahceden-ilhan-palutlu-rizespora-farkli-tarife-003.jpg

EDİN DZEKO BU KEZ ATTI

Dakikalar 62'yi gösterdiğinde İrfan Can'ın ara pasında topla buluşan Edin Dzeko, karşı karşıya pozisyonda sağ ayak içiyle müthiş bir son vuruş yaptı ve skor 3-0 oldu.

fenerbahceden-ilhan-palutlu-rizespora-farkli-tarife-001.jpg

TADİC ATTI 4-0 OLDU

Fenerbahçe'nin yıldızı Tusan Tadic, 75. dakikada ceza sahası içinde topla birlikte bomboş kaldı. Sol ayağıyla düzgün bir vuruş yapan Tadic, skoru 4-0'a getirdi.

MAÇ 5-0 BİTTİ

90+2. dakikada Joshua King sahneye çıktı ve maçın perdesini kapatan golü kaydetti.

fenerbahceden-ilhan-palutlu-rizespora-farkli-tarife-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.