Galatasaray Kamada için harekete geçti

Sarı-kırmızılılarda bir süredir orta saha için Paredes ismi öne çıkarken yönetimden herkesi şaşırtacak bir hamle geldi.

Galatasaray Kamada için harekete geçti

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Galatasaray yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Okan Buruk yönetimde çalışmalarını sürdüren Cimbom, rotasını transfere çevirdi.

Kadrosunda önemli yıldızlar bulunduran sarı kırmızılılar transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Transfer sihirbazı Erden Timur, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor.

3 kulvarda mücadele edecek olan sarı kırmızılılar rotasyonlu bir kadro kurmak istiyor. Icardi'nin bonservisini almak isteyen Galatasaray'ın kurmayları yeni yıldız isimlerin peşine düştü. Hücum hattını geliştirmek isteyen G.Saray'ın on numara arayışındaki ilk hedefi belli oldu.

OKAN BURUK İSTİYOR

Teknik direktör Okan Buruk'un listenin tepesine Japon yıldız Daichi Kamada'yı yazdığı ortaya çıktı. Dries Mertens'in süresini azaltmak isteyen Buruk'un, Frankfurt'la sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki ismi çok istediği öğrenildi.

Bonservisi elinde olan futbolcunun adı İtalyan devi Milan başta olmak üzere birçok kulüple anılıyor. Transfermarkt piyasa değeri 27 milyon euro olan ve Almanya Ligi'nde şov yapan Kamada'nın peşindeki rakipler ise dikkat çekiyor.

BURUK DA AÇIKLADI

Avrupa kulüplerinin peşinde olduğu Kamada, Suudi Arabistan'tan gelen teklifi ise geri çevirdi. Devler Ligi'nde forma giymek isteyen Japon yıldızda şartları zorlayan Aslan dev ekiplerle savaşıyor.

Öte yandan Okan Buruk da önceki gün katıldığı bir yayında Kamada'yla ilgili konuştu. Buruk, "Çok önemli takımlar talip. Zor bir operasyon. Görüştüğü yerler vardı. Ama imza atmadı" diyerek açık kapı bıraktı. Kamada geçen sezon Frankfurt formasıyla 50 maçta 16 gol, 7 asistle oynadı.

DAICHI KAMADA KİMDİR?

Eintracht Frankfurt takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Daichi Kamada, 05 Ağustos 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. 180 cm boyunda ve 72 kilo olan Daichi Kamada, Sağ ayağını kullanmaktadır.

galatasaray-kamada-icin-harekete-gecti.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.