Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı ne zaman?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında konuk ettiği Litvanya temsilcisi Zalgiris'i 1-0 yenerek tur atladı. Yeni transfer Cedric Bakambu, ilk kez bir maçta sarı-kırmızılı formayı terletti.

Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı ne zaman?

Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda 2-2'nin rövanşında Litvanya temsilcisini 1-0 yendi. İlk maçı 2-2 beraberlikle sonuçlanan turun rövanş karşılaşmasını 1-0 kazanan Galatasaray, 3. eleme turuna yükseldi. Galatasaray, 3. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. İşte, Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı hakkında bilgiler...

ÜÇÜNCÜ ÖN ELEME TURU MAÇLARI NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Zalgiris'i geçen sarı-kırmızılı ekip, play-off turuna çıkmak için Olimpija Ljubljana ile mücadele edecek. İlk maça deplasmanda çıkacak Galatasaray, rövanşta rakibini İstanbul'da ağırlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçları 8-9 Ağustos, rövanşları ise 15 Ağustos'da oynanacak.

Galatasaray, Olimpija Ljubljana ile ilk maçını deplasmanda 8 Ağustos tarihlerinde oynayacak. Mücadelenin rövanşı ise 16 Ağustos Çarşamba günü RAMS Park'ta oynanacak.

Galatasaray'ın play-off'taki muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Galatasaray konuk ettiği Zalgiris'i 1-0 yenip tur atladı. 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'ın play-off turundaki rakipleri de belli oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.